PROFIL

Revisionsfirmaet KRH er registreret revisor.

Revisionsfirmaet KRH er registreret revisor

Registreret revisor Keld Hansen startede som selvstændig revisor i maj 1988 med etableringen af Revisionsfirmaet Revision ´88 sammen med kollega. Jeg forlod Revision ´88 i sommeren 1993 efter enighed herom og etablerede samtidig hermed Revisionsfirmaet KRH. Jeg har således gennem mange år opbygget et bredt kendskab til det lokale erhvervsliv og deres samarbejdspartnere.

Revisionsfirmaet KRH bygger sin målsætning på at være kundens sparingspartner på områder, der spænder fra hjælp til regnskab til forretningsudvikling og hjælp til rådgivning ved generationsskifte. Gennem et tæt og langvarigt samarbejde med vores kunder opnås et godt grundlag for at kunne yde den bedste og mest engagerede rådgivning til vores kunder.

Vor klienter udgør et bredt udsnit af erhvervslivet, der spænder over detailhandel, håndværk, industri, transport, liberale erhverv og private andelsbolig- og ejerforeninger m.m.

Balance

Balance er et regnskabsteknisk begreb – der ikke blot gælder i et forhold, det gavner alle aspekter i livet, og det er derfor vigtig, at der er balance mellem arbejde og privatliv. Denne balance har jeg opnået ved at have en familie, der har støttet op bag mig, således at jeg her igennem har haft engagement til at overføre denne balance i samarbejdet med mine kunder.

Update cookies preferences